Υλικά.
Σουτζούκι 10 -15 φέτες
Μαργαρίνη 1-2 κουταλιές
σούπας
Λεμόνι 1 τον χυμό του
Οδηγίες.
Καθαρίζουμε την πέτσα από το
σουτζούκι και το κόβουμε σε λοξές φέτες. Στο τηγάνι μας βάζουμε την μαργαρίνη
να λιώσει και να ζεσταθεί καλά , προσθέτουμε το σουτζούκι και το αφήνουμε για 1
-2 λεπτά σε δυνατή φωτιά ενώ το γυρίζουμε αμέσως και από την άλλη πλευρά για 1
– 2 λεπτά. Το κατεβάζουμε από την φωτιά, σβήνουμε με λεμόνι και το
απολαμβάνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου